Tokio Hotel in Serbian hearts

TH 4ever the best band in the world!
 
HomeFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Warmth has the Purpose

Go down 
AuthorMessage
Schrei_or_die
VIP member
VIP member
avatar

Number of posts : 466
Age : 24
ËîęŕöčĽŕ : Fantasy world with my bishounen x)
Registration date : 2008-06-21

PostSubject: Warmth has the Purpose   Sat Jun 26, 2010 9:30 pm

Yex: Boki, mozes li da napises fanfic o meni, oh, pleaaaaaaase? hug pls

Boki: Sure, buddy! :hug:

Yex: YAAAY! hyperglomp

~A year later~

*Sweatdrops anime style* Hehe... Um... Yexy je trazila ff gde je ona glavni lik. So, of course, like the amazing writer I am, I'm submitting to her desire. ^^

Uzivaj, Yex! Nadam se da je dosteglo tvoja ocekivanja. Smile


~#~


*Rate: K+

*Kategorija: Het

*Žanr: Romansa, Fluff, Angst, Povređen/Utešen

*Likovi: Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Originalni likovi

*Summary: Poljupci koji su sve započeli.

*Par: BillxOŽL

*Upozorenja: X

*Chapter: 1

*Završeno: Da


DISCLAIMER: Tokio Hotel ne pripada meni! Meni pripada samo plot i originalni likovi, per se...


***


Prvi poljubac je bio samo slučajnost.

Drugi poljubac je bio samo uhvaćen u trenutku.

Treći...


Zovem se Jelena. Tokom rasta i puta ka zrelosti, naučila sam mnogo toga, spoznala sam sebe, svoju ličnost i svoju snagu. Kada sam napunila šest godina, spoznala sam i svoju prvu slabost.


***


Proleće je već uveliko zračilo u ovom delu Zemljine kugle. Sitna devojčica po imenu Jelena, sedela je na ogradici parkića, pažljivo odmeravajući pogledom poveći maslačak koji je držala u ruci.

Probušila je noktom rupicu u stabljici ispod samog cvata, kako bi mogla da proturi mesto na kojem se stabljika prekinula kroz nju, oformljavajući prsten.

Devojčica ga postavi na srednji prst jedne ručice, zadovoljno se smešeći svom umetničkom delu.

Odjednom je čula zvuk motora, pa je pogledala na stranu. Prepoznala je taj lep porodični auto koji se zaustavio ispred kuće do njene. Prepoznala je i ženu i muškarca koji su izašli iz njega. Oni su bili bračni par koji je već par meseci često obilazio tu praznu kuću i unosio stvari u nju. Majka joj je rekla da će oni jednog dana biti njihove nove komšije.

Devojčica iznenađeno zatrepta okicama kada je videla još i dva dečaka kako izlaze sa zadnjih sedišta. Njih nikada pre nije videla...

„Zdravo, Jelena.“ – reče nasmejana žena kada je primetila da devojčica gleda. „Danas ćemo se izgleda useliti.“

Jelena se veselo nasmeši. Volela je taj bračni par. Uvek su bili tako fini prema njoj. Bilo je baš lepo što će se konačno useliti.

Jedva je čekala da otrči kući i kaže mami!

Primetivši da devojčica baca stidljive poglede na njenu decu, žena prihvati dečake za ruku i povede ih ka njoj.

„Ovo su moji dečaci o kojim sam ti pričala. Ovaj prvi je Tom, a ovo je Bill.“

Jelena je gledala u dečake, momentalno osetivši kako joj obrazi postaju neprirodno topli, kao nikada do tada. Dečak ispred nje koji joj je predstavljen kao Bill, bio je najslađe biće koje su njene mlade oči ikada videle. Činio joj se slađi čak i od lizalice koju je polizala pre par minuta, dok je prelazila pogledom preko njegovih tamnih šiški koje su mu lenjom elegancijom vijorile na vetriću i krupnih medno-smeđnih očiju koje su gorele toplinom i nevinošću.

„Zdravo.“ – prošaputala je.

„Zdravo.“ – odgovoriše dečaci u isto vreme prilično sličnim glasovima.

Jelena trepnu.

„Oni su blizanci.“ – objasnila je Simone. „Tako da ćete svo troje zajedno u školu dogodine.

Srdašce u njenim grudima zakuca jače, kao da je želelo da objavi svoje prisustvo. Jelena nikada pre nije mogla da tako jasno oseti svoje otkucaje srca bez da stavi ruku na grudi.

„Okej...“ – prošaputala je. Onda je naglo skočila sa ogradice. „Idem da kažem mami!“

Iako je znala da nije lepo lagati, Jelena nije uradila onako kako je rekla. Čim je utrčala u kuću, zatvorila je vrata za sobom, a onda se naslonila na njih.

U umu joj bljesnu lik crnokosog dečaka.

Nije mogla da spreči osmeh.

Mislim da sam zaljubljena...


***


„... 3... 2... 1! Polazim!“

Jelena se još jednom osvrnu oko sebe. Vreme je prošlo i Tom je već počeo da traži, a ona još uvek nije našla dobro mesto.

Mahnito je gledala naokolo, sve dok nije primetila stari sto sa stoljnjakom do poda. Nacerviši se za sebe, potrčala je ka tom stolu, podigle stoljnjak i zavukla se u mrak iza njega.

Tu će biti sigurna.

„Hej, ja sam tu!“

Kez se bukvalno slio niz lice desetogodišnje devojčice. Prijatni žmarci su joj preplavili telo. Znala je taj glas.

„Bille?“ – prošaputala je. Bilo je tako mračno ispod stola da ništa nije mogla da vidi, zato je nesigurno ronila rukom kroz tamu.

Odjednom je dečak energičnim potezom uhvati za ruku.

„Jelena, ti si.“ – zaključio je. „Šta, nisi sama mogla da nađeš mesto?“

Jelena je osetila u njegovom glasu da se smeši. Uzvratila mu je osmeh, iako je znala da ne može da je vidi.

„Izvini...“ – prošaputala je. „Sve mi se činilo isuviše očigledno.“

„Ok je.“ – uverio ju je Bill. „Samo budi tiha.“

Jelena klimnu glavom. „Biću.“

Sledećih par sekundi je prošlo u tišini. Sve dok Jelena nije osetila nešto malo čupavo kako joj se penje uz ruku.

„B-Bille...“ – zadrhtala je. „M-Mislim da mi je p-p-pauk na ruci...“

„Skini ga.“ – reče joj Bill. „Samo požuri, inače će nas čuti.“

Ali Jelena odmahnu glavom, čvrsto stisnuvši oči u strahu.

„Ne smem... Molim te, učini nešto.“

Nesvesna svojih pokreta, Jelena se polako približavala Billu.

Bill uzdahnu.

„Stavi mi tu ruku negde gde ću je osetiti, pa ću ga skinuti.“

U nekoj drugoj situaciji, Jelena bi pocrvenela kao nenormalna. Ali sada je bila isuviše preplašena za tako nešto. Brzo je pritisla ruku na prvi deo Billovog tela na koji je naišla. Sudeći po dodiru, to su bile njegove grudi.

Uskoro je osetila i njegove dve ruke kako prelaze preko njene u potrazi za paukom.

Jelena proguta knedlu.

„Požuri...“ – prošaputala je drhtavo. „Penje mi se do ramena.“

Čuvši to, Bill je putovao rukama severnije. Ali čak ni njegovi divni dodiri nisu uspeli da spreče Jelenin vrisak kada joj je pauk dotakao osetljivu tačku na vratu. Ona poskoči u vazduh i priljubi se uz Billa tako snažno da je dečak izgubio ravnotežu i propao ispod stoljnjaka, sve sa Jelenom, koja se još uvek držala za njega.

Dečaku i devojčici je trebalo par sekundi da ukapiraju zašto im se drugovi smeju.

Oboje proširiše oči u šoku.

Jelena je ležala na travi, pohabane odeće, dok je Bill bio čvrsto pripijen uz nju. Ali ni to nije bio najgori deo. Usne su im bile smotano spojene.

Bill poskoči sa devojčice, brzo brišući usta. Njihovi drugovi složiše gadljive face.

„Nije bilo namerno...“ – mucao je Bill.

„Šta se sve još izdešavalo u mraku, a?“ – upita ga Tom, pre nego što ga je bratski lupio po mišici. „Da nisi malo mlad za to?“

Dečaci i devojčice su bili isuviše zauzeti smejanjem Billu koji nije gubio časa, već je pojurio brata preko polja, da bi primetili zarumenelu devojčicu koja je pažljivo pritisnula kažiprst na svoje usne.

To je bio njen prvi poljubac. Bilo je vlažno i smotano, mnogo drugačije nego što je ona zamišljala. Ali bilo je sa Billom...

Jelena se osmehnu. Bila je zaljubljenija nego ikada pre.


***


„... četiri... tri... dva... jedan... NULA!“

Opšto veselje ispuni raskošno ukrašenu prostoriju. Sa svih strana su se začuli zvuci poljubaca i usklici tipa: „srećna Nova Godina!“. Svi su bili srećni, nasmejani i u prazničnom raspoloženju. Pa... svi sem tamnokose devojčice, sklupčane u samom ćošku sobe.

Bila je okružena ljudima koje voli i koji u voleli nju; svi su došli ovde da sa njom proslave njenu četrnaestu po redu Novi Godinu. Među njima je i bio počasni gost njenog srca – Bill Kaulitz.

Ali ipak... Jelena nije bila srećna.

Gledala je ljude kako se vesele. Neki su bili samo na metar od nje. Ali njoj se činilo kao da su sva dešavanja bila miljama udaljena. Za nju je u tom trenutku postojao samo jedan dečak... i devojka koja ga je ljubila.

Nešto u Jeleninim grudima kao da se lomilo na taj prizor. Činilo joj se kao da je to bila poslednja nada koju je tokom godina uspela da sačuva. A možda je i onaj termin „slomljeno srce“ ipak imao literarno značenje.

Soba je postajala neprirodno topla i gušila ju je. Oči su joj suzila, grlo joj se bolno stezalo, a stomak joj se uvijao. Morala je da ode odande.

Uprkos činjenici da je napolju bilo užasno hladno, Jeleni je očajno bio potreban svež vazduh. Probila se kroz gomilu tesno isprepletanih ljudi i izašla iz kuće, zalupivši vrata za sobom.

Dah zime je obasu i ona se strese. Čvršće je obmotala svoju tanku tuniku oko sebe i spustila se na prag.

Posmatrala je mračnu, hladnu ulicu. Muzika i veselje su i dalje izbijali iza zatvorenih vrata, ali uprkos tome, devojka oseti strah.

Još pre samo par minuta se gušila u onoj sobi, žudeći za samoćom. Sada je sedela sklupčana na ledenom betonu, obgrlivši rukama svoje telo, plačući i nemo preklinjući za nečiju utehu.

Mrzela je ovo. Sve što je na svetu želela je bilo da ima Billa kao svog, da ga voli, i da mu pruži sve što bi ikada poželeo. To nije bio greh ni u kom slučaju! Dakle, zašto joj je bio tako uskraćen?

Kada malo bolje razmisli... Svo ovo plakanje, da li je imalo svoju svrhu? Sva toplota kojom ju je dečak raspolagao, da li je imala svoju svrhu? Samo hladnoća... samo hladnoća na kojoj se nalazila... Bila je jeziva. Ali joj je sklanjala misli sa srceparajućeg prizora iznutra...

Jelena se sledi u mestu kada se vrata iza nje naglo otvoriše, a graja se znatno poveća. Devojka brzo obriše suze svojom majicom, pre nego što dotična osoba išta primeti. Čula je kako se vrata ponovo zatvaraju, kao i da taj neko seda do nje.

Topla ruka joj se spusti na rame.

„Šta je s tobom?“

Ni za milion godina, Jelena nikada ne bi mogla da ne prepozna taj glas.

„Bille...“ – prošaputala je, ponosna na svoju sposobnost da sačuva glas staloženim. „Ovaj, samo mi je bilo potrebno malo vazduha...“

Glasan, neveseo smeh se provali iz Billa. Jelena se u tom trenutku usudi da ga pogleda. Šta god to bilo... nije zvučalo kao Bill.

„Izvini.“ – reče dečak, odmahujući glavom kako mu je smeh zamirao. „Samo... izgle’aš k’o da ti je neko u’ro...“

Devojčine oči se polako proširiše kako je upijala Billov izraz. Oči su mu bile blago zamućene i crvene, kosa razbarušena a obrazi rumeni. Takođe se osećao na...

„Alkohol?“ – prošaputa Jelena u neverici. „Bille, pio si alkohol?“

Bill uzdahnu i zabaci glavu unazad. „Is’a si k’o moja mama...“

„Ozbiljno, Bille.“ – prekide ga Jelena, koja je već uveliko potisnula suze. „Kako je moguće da si pio? Pa, to ne liči na tebe!“

„A š’a ti ’naš?“ – reče Bill glasno, pogledavši je tim crvenkastim, a opet, tako lepim očima. „Svi uvek očekuju samo naj’olje od mene... Š’o ne bi’ smeo da pijem?“

Jelena zatvori usta, isuviše iznenađena da bi smislila odgovor. Nije imala vremena ni da pokuša, jer se već u sledećem trenutku vrata ponovo otvoriše.

Jelenine grudi ispuni netrpeljivost. To je bila ona.

„A, tu si, Bille... Samo da ti javim da bi trebao uskoro da uđeš; postaje hladno, a treba sad da izvedu i torte...“ I rekavši to, devojka se vrati unutra.

Stari bol još jednom napade Jelenu sa svih strana. Sada ju je i Billovo prisustvo gušilo. Ustala je s namerom da se vrati unutra.

„Što ne poslušaš svoju devojku i ne uđeš da je ponovo poljubiš za Novu Godinu?“ – upitala je otrovno.

Sledeće čega je bila svesna bio je stisak na njenoj ruci, kao i da je snažna sila vuče unazad. Devojka se strmoglavi nadole, spustivši se u nešto meko i toplo. Usudila se da otvori oči, shvativši da se nalazi u Billovo krilu, kao i da su im lica bila odvojena za samo par centimetara.

„Sada hoću da poljubim nekog drugog za Novu Godinu...“


***


„Jaooo, divno je! Hvala ti, Tome!“ Jelena se pope na prste i postavi nežan poljubac na dečakov obraz.

Kada se odvojila od njega, u rukama je držala karte za koncert svog omiljenog benda.

Tom se isprsi, delujući vrlo zadovoljan sobom.

„Bile su poslednje i rezervisane za neke tamo klince, ali, zahvaljujući mom neodoljivom šarmu, prodavačica je odlučila da mi ih ipak...“

„Čula te je.“ – reče njihova zajednička drugarica, gurnuvši Toma na stranu, kako bi i sama pružila devojci svoj poklon. „Srećan rođendan, ljubavi.“

„Hvala.“ – nasmeja se Jelena, poljubivši i nju i prihvativši ukrasnu kesu, pre nego što je zavirila u nju i nasmejala se od sreće. „Rok nakit, a? Ti si luda.“

Jedan po jedan, momci i devojke su se ređale da požele slavljenici srećan rođendan i da joj predaju poklon. Devojka je strpljivo sačekala da svi uđu u kuću, pre nego što je dozvolila da joj se veštački osmeh slije s lica.

Bill nije došao.

Čak je i Tom, jedan kreten bez imalo obzira za tuđa osećanja došao da ispoštuje njen rođendan, a njegovog brata nigde. Jelena nije mogla da razume zašto. Prošlo je jedanaest godina otkada su se prvi put upoznali. I za svo to vreme, Bill nikada nije promašio njen rođendan. Šta je moglo sada da se desi da ga natera da ne dođe?

Čiste suze su pretile da izbiju na površinu. Ali Jelena je odlučila da im ne dozvoli.

Prošlo je tri godine otkad je ona zadnji put zaplakala zbog Billa. I uprkos činjenici da joj je bilo iz dana u dan sve teže da krije svoja osećanja, koja su neprekidno samo rasla... Zato je Jelena odlučila da beži od njih. Išla je samo ka hladnom ponoru bez osećanja. Jelena je naučila da ih kontroliše.

Poslednji put je pogledala u Billovu kuću. A onda je i sama ušla za svojim prijateljima, ponovo navlačeći isti veštački osmeh na lice.


***


Sat je otkucavao dva ujutru i poslednji gosti su napuštali kafić. Jelena je ponovo bila tu da ih sve radosno isprati.

„Divno sam se provela.“

„I ja, hvala što si došla.“

„Bilo je super, Yexy, zovi i sledeće godine!“

„Obavezno.“

„Mnogo te volim, bila si divna.“

„Hvala.“

„Bill ne zna šta je propustio.“ – reče Tom namignuvši joj. „Vidi šta sam našao!“

Jelena se usiljeno nasmeja na prizor devojaka koje su čekale Toma u kolima.

„Vidim. Lepo se provedi.“ – rekla mu je, još jednom se nagevši da ga poljubi.

Tom joj uzvrati poljubac, pre nego što se zadovoljno uputio ka devojkama.

Nakon što su i Tomova kola nestala s vidika, Jelena se okrenu da uđe u kuću. Predstojilo joj je ogromno spremanje...

„Izabrala si dobru noć.“

Devojka se sledi u mestu. A onda se polako okrenula samo da bi ga videla kako stoji tamo, jedva vidljiv pod treperavom svetlošću ulične svetiljke. Kosa mu je bila puštena, bez ikakve lude kreacije, a na licu mu nije bilo ni traga šminke.

Ali bio je lepši nego ikada pre.

„Nebo je ugljeno crno, potamnjeno nedostatkom svetlosti. Tamo gore ima i zvezda, ali teško ih je videti u ovoj mračnoj noći bez meseca...“ Govorio je polako, kao da potvrđuje sopstvene zaključke. „Baš kao i ti.“

„Nije sve simbolično, Bille.“ – rekla je tiho, grubljim glasom nego što je nameravala.

„Tačno, nije uvek sve simbolično. Ali kada si ti u pitanju, jeste. Oduvek si bila simbolična. Da li si izabrala ovu noć sa tim na umu, ili da li je to bila isključivo podsvest... Ova noć je veoma simbolična za tebe, Jelena.“

Bol joj je nadolazila iz svih delova njenog tela, skupljajući joj se u grudima. Njegove reči su je tako bolele. Ali još uvek nije mogla da razume o čemu je to govorio.

„Noć je kao kraj. Sama tama često predstavlja samoću. Kada Sunce zađe, sve odlazi na odmor, a svet preuzima drugačiju pojavu. Ova noć bez meseca je tvoja najmračnija strana, Jelena. U stanju si da glumiš veselje, iako si iznutra ništa drugo do duboka mračna rupa.“

Konačno shvativši Billove reči, Jelena uzdignu glavu, spremna da mu uzvrati.

„Pokušavam da gledam samu sebe i da jasno sagledavam svoju snagu i svoje mane. Tako uspevam da budem samouverena, jer ja znam ko sam i šta sam. Ne pokušavam da zamaglim svoj vid na sebe kako bih zaštitila sopstvena osećanja.“

Bill joj se približi za jedan korak, spuštajući ruke u džepove.

„Ili, možda je sve to samo predstava, kako bi se sakrila prava Jelena koja je veoma kolebljiva i samokritična?“

Jelena požele da ustukne, ili da pobegne pred njegovim prodornim pogledom. Ali ne ovaj put. Ovaj put, Jelena uzvraća udarac.

I sama je zakoračila ka njemu, držeći lice bezizražajno.

„Ja? Ne bih rekla.“

Još jedan korak manje među njima. Sada su bili tako blizu da su gotovo mogli da se dodirnu.

„Reci mi onda zašto si čitavo slavlje presedela tamo unutra, deleći ljudima lažne osmehe, a kada si pomislila da si sama, izgledala si kao da ti se ceo svet srušio?“ Ton mu je bio još uvek opušten kao da pričaju o vremenu, na primer. Međutim, tračak pretnje se sagledavao u njegovim rečima ovaj put.

Približio joj se za još jedan korak. Jelena shvati da joj postaje sve teže da diše, kao i da oformljava čvrst kontakt pogledom sa njim.

„Kada si poslednji put bila iskrena sa mnom?“

Jelena je i dalje ćutala. U njegovim medno-smeđim očima se jasno videla goruća čežnja, ljutnja i... još nešto što nije umela da prepozna.

„Uvek sam iskrena sa tobom.“ – prošaputala je, u poslednjem trenutku skrenuvši pogled na dole.

Njegove snažne ruke je ščepaše za mišice i približiše je ka sebi.

„Dozvoli mi da ponovim pitanje na način koji ćeš možda lakše razumeti.“ – rekao je, već malo teže kontrolišući to nešto u svom glasu. „Zašto si, od dana kada smo se upoznali, večito bila udaljena od mene? Večito tako... hladna?“

Jelena je znala zašto. Imala je osećaj i da Bill zna zašto.

„Bulazniš.“ – prošaputala je, konačno se usudivši da im ponovo spoji poglede.

Bill joj je bio bliže nego ikada pre.

„Sve, pa i hladnoća ima svoju svrhu.“ Njegov ton je postajao sve teže kontrolisan. „Misliš li da posle jedanaest godina ništa nisam primetio?“

Isuviše emocija se uzburkalo u devojci. Obećala je sebi da više neće plakati. Ali sva osećanja u njoj su bila previše.

Prvi poljubac je bio slučajnost.


Maksimalno je prislonila telo uz njegovo...

Drugi poljubac je bio samo uhvaćen u trenutku.

Posle toliko godina, dozvolila je da joj oči budu ogledala duše...

Treći...

Meka površina se sudari sa njenim usnama, tama je okruži sa svih strana, a toplota ispuni njene ledene grudi.

Treći je bio dokaz ljubavi.

Snažan stisak Billovih ruku polako popusti, i one se sliše niz njeno telo, zaustavivši se na njenom struku. Njene ruke dotakoše vrelu kožu na njegovom vratu, milujući je nežnim, fluidnim pokretima.

Krv joj je bubnjala kroz telo, podsećajući je da je živa. Srce joj je lupalo snažnije nego ikada.

Po prvi put u njenom životu... Jelena je osetila istinsku ljubav.

To je bilo kao da joj je neko ošamutio mozak. Za trenutak je postala nesvesna svega; jedino što je zaista imalo smisla na ovom svetu, bio je dečak za kojeg se držala kao da joj život od toga zavisi.

Magičan trenutak se završi i oni se razdvojiše taman dovoljno da se pogledaju.

Medno-smeđe oči su se smešile predivnom toplotom. Kestenjaste oči pretpostaviše da su i one bile iste.

„Volela sam te, znaš...“ – prošaputa Jelena sanjivo, uranjajući glavu u njegov vrat. „Oduvek.“

„Znam.“ – uzvrati Bill šaptom, držeći je kao najlepše blago na svetu. „I ja tebe.“

Talasi toplote su ponovo i ponovo napadali devojku. Sa Billom... više neće morati da glumi osmehe.

Ovo joj je bio najlepši poklon ikada. Konačno je shvatila da i toplota ima svoju svrhu.

Podigla je glavu da ponovo spoji njihove usne.

Četvrti poljubac je bio konačni zaključak. Za njim peti, pa šesti, pa sedmi...


~#~


Sledeca si ti, Jovanice. <3 Ne, nisam te zaboravila. ^^


Last edited by Schrei_or_die on Wed Dec 29, 2010 4:53 am; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile
diamond.luxury
VIP member
VIP member
avatar

Number of posts : 4267
Age : 24
ËîęŕöčĽŕ : Tom's left egg *enjoying*
Registration date : 2008-11-12

PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   Sat Jun 26, 2010 11:01 pm

D:Dodje mi da placem koliko je brutalno dobro!
Ako ti jednog dana ne napises knjigu, niko nece.
Da li si ti svesna koliko dobro pises?
Ja stvarno ne znam sta da kazem.. Nema tih reci.. Jednostavno, nema ih...!!!
Nemoj NIKADA da prestanes da pises!Quote :
Sledeca si ti, Jovanice. <3 Ne, nisam te zaboravila. ^^

wuv
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/l0st_princess
Disenchanted.
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 4482
Age : 23
ËîęŕöčĽŕ : Novi Sad
Registration date : 2008-07-05

PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   Sat Jun 26, 2010 11:01 pm

awwwwwwww <333333 znala sam da od tebe mogu da ocekujem samo najbolje ^^ Yex ce se garant oduseviti.. prelepo je :*

__________________________________________________

Raise your voice
every single time they try and shut your mouth!
Back to top Go down
View user profile
Bim
New fan
New fan
avatar

Number of posts : 27
Age : 26
Registration date : 2008-09-29

PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   Sat Jun 26, 2010 11:18 pm

.:Devilish:. wrote:
D:Dodje mi da placem koliko je brutalno dobro!
Ako ti jednog dana ne napises knjigu, niko nece.
Da li si ti svesna koliko dobro pises?
Ja stvarno ne znam sta da kazem.. Nema tih reci.. Jednostavno, nema ih...!!!
Nemoj NIKADA da prestanes da pises!This. wow!

Znaci brutalno, tho never read smth lyk this i swear

I mean yanoo, ideja je .... fan girl

Jos jednom. WOW. rock
Back to top Go down
View user profile
Little Phoenix
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 1478
Age : 24
ËîęŕöčĽŕ : Here... there... everywhere...
Registration date : 2008-04-12

PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   Sat Jun 26, 2010 11:38 pm

Holding my tears. Literally. I'll be right back...

__________________________________________________
Wir ham uns totgeliebt, es bringt mich um
weil unser Traum in Trümmern liegt
Die Welt soll schweigen und für immer einsam sein
Wir sind verloren auch wenn die Mächte sich vereinen
Es ist vorbei28. mart 2010. wuv
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/yex93
Schrei_or_die
VIP member
VIP member
avatar

Number of posts : 466
Age : 24
ËîęŕöčĽŕ : Fantasy world with my bishounen x)
Registration date : 2008-06-21

PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   Sat Jun 26, 2010 11:46 pm

Jovanica: Sta reci? Stvarno nemam reci. Zasluzujes vise od ovoga, ali ja stvarno... stvarno ne znam sta da ti odgovorim. Tako mi je drago sto citas moje gluposti. <333333

Tanjica: Ista stvar. Mnogo ti hvala. <33333

Bim: xD Koliko me je ganuo tvoj komentar, toliko me je nasmejao. xDD Hvala ti!

Yexy: :'( I didn't mean to make you cry, baby... <3

P.S. Postovala sam novi chapp Androgynous-a. Smile
Back to top Go down
View user profile
Little Phoenix
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 1478
Age : 24
ËîęŕöčĽŕ : Here... there... everywhere...
Registration date : 2008-04-12

PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   Sun Jun 27, 2010 12:16 am

Rekla sam ti sve na chatu.
Zaljubila se u Billa opet. Damn. :haerly: :haerly: :haerly:

Beautiful. Pure. <3.

__________________________________________________
Wir ham uns totgeliebt, es bringt mich um
weil unser Traum in Trümmern liegt
Die Welt soll schweigen und für immer einsam sein
Wir sind verloren auch wenn die Mächte sich vereinen
Es ist vorbei28. mart 2010. wuv
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/yex93
diamond.luxury
VIP member
VIP member
avatar

Number of posts : 4267
Age : 24
ËîęŕöčĽŕ : Tom's left egg *enjoying*
Registration date : 2008-11-12

PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   Sun Jun 27, 2010 11:42 am

Ja sam ovo opet procitala.
Da, da Boki, te tvoje "gluposti" ce jednoga dana biti svetske "gluposti" :DDD
Hahah.. <3
Stvarno jeee... Savrseno!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/l0st_princess
Disenchanted.
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 4482
Age : 23
ËîęŕöčĽŕ : Novi Sad
Registration date : 2008-07-05

PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   Sun Jun 27, 2010 3:26 pm

.:Devilish:. wrote:
Ja sam ovo opet procitala.
Da, da Boki, te tvoje "gluposti" ce jednoga dana biti svetske "gluposti" :DDD
Hahah.. <3
Stvarno jeee... Savrseno!
e dobro si joj rekla Razz
moz' film snimiti po ovome... ti i Kris ste nasi 'domaci' genijalci Razz

__________________________________________________

Raise your voice
every single time they try and shut your mouth!
Back to top Go down
View user profile
Little Phoenix
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 1478
Age : 24
ËîęŕöčĽŕ : Here... there... everywhere...
Registration date : 2008-04-12

PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   Sun Jun 27, 2010 3:33 pm

MOZE FILM, JA SE NECU BUNITI XD

citala sam again

and again

and again

...

__________________________________________________
Wir ham uns totgeliebt, es bringt mich um
weil unser Traum in Trümmern liegt
Die Welt soll schweigen und für immer einsam sein
Wir sind verloren auch wenn die Mächte sich vereinen
Es ist vorbei28. mart 2010. wuv
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/yex93
Disenchanted.
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 4482
Age : 23
ËîęŕöčĽŕ : Novi Sad
Registration date : 2008-07-05

PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   Sun Jun 27, 2010 3:40 pm

i ti i Bill u glavnim ulogama... pa ni ja se ne bih bunila, da sam na tvom mestu Razz

__________________________________________________

Raise your voice
every single time they try and shut your mouth!
Back to top Go down
View user profile
Little Phoenix
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 1478
Age : 24
ËîęŕöčĽŕ : Here... there... everywhere...
Registration date : 2008-04-12

PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   Sun Jun 27, 2010 3:44 pm

pffff naravno da ne bi Smile

Weee

:heartly: :heartly: :heartly:

__________________________________________________
Wir ham uns totgeliebt, es bringt mich um
weil unser Traum in Trümmern liegt
Die Welt soll schweigen und für immer einsam sein
Wir sind verloren auch wenn die Mächte sich vereinen
Es ist vorbei28. mart 2010. wuv
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/yex93
Disenchanted.
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 4482
Age : 23
ËîęŕöčĽŕ : Novi Sad
Registration date : 2008-07-05

PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   Sun Jun 27, 2010 3:49 pm

hehe Razz

__________________________________________________

Raise your voice
every single time they try and shut your mouth!
Back to top Go down
View user profile
Schrei_or_die
VIP member
VIP member
avatar

Number of posts : 466
Age : 24
ËîęŕöčĽŕ : Fantasy world with my bishounen x)
Registration date : 2008-06-21

PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   Sun Jun 27, 2010 8:06 pm

Hehe, bilo bi divno da se film napravi. ^^

Al' kad nikoga nije briga za ovu Godforsaken Srbiju... :'(

Hvala za titulu domaceg genijalca. xD Nasmejala me je, ali me je i tako usrecila... <3 I love you, guys. <3333
Back to top Go down
View user profile
Disenchanted.
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 4482
Age : 23
ËîęŕöčĽŕ : Novi Sad
Registration date : 2008-07-05

PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   Sun Jun 27, 2010 8:08 pm

nema na cemu, hun <3 <3 <3

__________________________________________________

Raise your voice
every single time they try and shut your mouth!
Back to top Go down
View user profile
Little Phoenix
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 1478
Age : 24
ËîęŕöčĽŕ : Here... there... everywhere...
Registration date : 2008-04-12

PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   Mon Jun 28, 2010 2:45 am

we love ya too! Very Happy

__________________________________________________
Wir ham uns totgeliebt, es bringt mich um
weil unser Traum in Trümmern liegt
Die Welt soll schweigen und für immer einsam sein
Wir sind verloren auch wenn die Mächte sich vereinen
Es ist vorbei28. mart 2010. wuv
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/yex93
Schrei_or_die
VIP member
VIP member
avatar

Number of posts : 466
Age : 24
ËîęŕöčĽŕ : Fantasy world with my bishounen x)
Registration date : 2008-06-21

PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   Mon Jun 28, 2010 6:06 pm

Awwwwww, I know that! <3333
Back to top Go down
View user profile
xXx~MakyundBill~xXx
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 2303
Age : 26
ËîęŕöčĽŕ : Sa Billom na pustom ostrvu!!!!!
Registration date : 2008-04-12

PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   Thu Jul 01, 2010 1:15 am

aaaaaaa preprepredobro...znaci odusevljena sam....nemam reci ....najbolje ikada napisano...^^ xDDD

__________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://th-4ever.bigforumpro.com
Schrei_or_die
VIP member
VIP member
avatar

Number of posts : 466
Age : 24
ËîęŕöčĽŕ : Fantasy world with my bishounen x)
Registration date : 2008-06-21

PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   Fri Jul 09, 2010 3:05 am

Wow, kad si ti komentarisala? xD Nisam ni skontala...

Hvala, wifey! Voliiiiim te! <3
Back to top Go down
View user profile
*|Bubblegum|*
New fan
New fan
avatar

Number of posts : 85
Registration date : 2010-06-22

PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   Tue Aug 03, 2010 1:31 am

aaa koliko je ovo dobro ^^ Smile
svaka cast Very Happy
prelepo pises Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Schrei_or_die
VIP member
VIP member
avatar

Number of posts : 466
Age : 24
ËîęŕöčĽŕ : Fantasy world with my bishounen x)
Registration date : 2008-06-21

PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   Tue Aug 03, 2010 2:13 am

Wow, hvala mnogo! Smile)))
Back to top Go down
View user profile
Little Phoenix
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 1478
Age : 24
ËîęŕöčĽŕ : Here... there... everywhere...
Registration date : 2008-04-12

PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   Tue Aug 03, 2010 2:25 am

Very Happy Very Happy Very Happy :haerly: :haerly: :haerly:

__________________________________________________
Wir ham uns totgeliebt, es bringt mich um
weil unser Traum in Trümmern liegt
Die Welt soll schweigen und für immer einsam sein
Wir sind verloren auch wenn die Mächte sich vereinen
Es ist vorbei28. mart 2010. wuv
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/yex93
Sponsored content
PostSubject: Re: Warmth has the Purpose   

Back to top Go down
 
Warmth has the Purpose
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» musical purpose
» Table Tennis Session @ Tampines North CC

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tokio Hotel in Serbian hearts :: Tokio Hotel :: One-shot-
Jump to: