Tokio Hotel in Serbian hearts

TH 4ever the best band in the world!
 
HomeFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Izgubljeni

Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
Amber
Great fan
Great fan
avatar

Number of posts : 450
Registration date : 2008-10-15

PostSubject: Izgubljeni   Sat Jan 31, 2009 5:56 pm

Ovo je moj prvi FF, inspiraciju sam dobila iz nekog filma. Nisam sigurna da će vam se dopasti jer nisam ništa posebno nadarena za pisanje. P.S. Volela bih da iskomentarišete.

~Izgubljeni~Tamna letnja noć, sa vedrim nebom na kome sijaju zvezde kao iskra u oku njenom. Trčim da ne zakasnim, jer znam da ne voli čekati. Moje noge staji pri dalekom pogledu na nju koja mirno sedi na klupi u parku. Dišem ubrzano i prilazim joj sa leđa, spuštam svoje usne na njen go i mirišljiv vrat. Očekivao sam da se trgne, ali ne kao zaleđena princeza sedi nepomično.

„Lepo mirišeš večeras.“ Rekao sam nežno. Ništa nije odgovorila samo je gledala ispred sebe u daljim koja je bila samo mrak. Jednim pokretom ruke dala mi je znak da sednem kraj nje. Udahnula je dudoko i zatvorila oči kao da se sprema da zaroni u more.

„Bill.“ Rekla je jedva čujno i mistično.

„Da.“ Veselo očekivajući njen sledeću rečenicu. Iznenada je otvorila oči i kao uplašena srna pogledala u mene prodornim pogledno.

„Ovo je kraj“ Hitro je izgovorila i svoj pogled usmerila ka daskama od klupe.

„Čega?“ zbunjeno i nesigurno pitah.

„Nas“ jednostavno je rekla ne pomičući se.

„Zašto? Mislio sa da ti je lepo sa mnom, da me voliš.“ Rekao sam sa setom u glasu, želeći da je ovo samo njena neslana šala kojom će mi se ispričati sa nekoliko slatkih poljubaca. Ne, ovo nije istina, znam da me voli, sve do juče se klela u našu večnu iskrenu ljubav pod ovim nebom na trećem kamenu od Sunca.

„I ja sam mislila, ali...“ hladnim tonom idalje ne gledajući u mene. „Šta?“ rekao sam grubo želeći da znam istinu. „Pa.... ja sam se z....“ nesigurno je rekla kao da traži prave reči za objašnjenje.

„Reći glasno.“ Mrsko sam joj naredio i uhvatio je za tanku ruku koja me je do juče milovala po kosi.

„Zaljubila sam se u drugog“ jednostavno bez emocija je rekla i lagano sklopivši oči kao da je u tom trenutnu poželela da nije ovde i da ne mora reći to. Krenula je ustati i pobeći ali joj nisam dozvolio snažno sam stisnuo njen ruku i grubo zadržao na klupi.
„Reci mi u koga?“

„Nije bitno“ povikala je i počela da se opire mom stisku koji je postajao sve jači.

„Meni jeste.“ Razdražljivim tonom sam povikao na nju. Počela je da se još više opire mom stisku ali bezuspešno. „Reći mi.“ Kroz zube sam joj rekao.

„U Toma.“

„Toma? Kog Toma?“

„Tvog Toma.“

Kada je izgovorila te dve proklete reči, nije više osećala moj stisak ustala je sa klupe i slobodna potrčala u najtamniju noć mog života. Kako je to moguće, ne ja sam to znao samo nisam sebi želeo priznati da se između njih nešto dešava. Verovao sam mu ipak mi je brat blizanac najbliskija osoba na ovome svetu. Uvek sam sebi govorio „Ma umišljaš, Flora nikad ne bi...“. uvek sa mislo da je ona samo moj cvet i ničiji drugi. Stvarno sam budala i to naivna budala kojoj brat otme svatu devojku ispred nosa.

Potom sam pogledao u sat i shvatio da moram trčati brzinom vetra kući ako ne nameravam da zakasnim.

***


Ispred ulaznih vrata sam sreo Roditelje koji večeras izlaze kao i uvek vratiće se kasno tako da ću imati vremena da ubijem Toma i potom ga pokopam u dvorištu. Prvo sam ušao u kupatilo, sporo sam prao svoje ruke koje su se blago tresle. Gledao sam se u ogledalo, izgledam tako jedno kao napušteni pas kog gospodar više ne želi. Prve suze su krenule niz moj tmurni obraz, kao da sam tek tada u potpunosti postao svestana. Nje više nema. Kako je to moguće da sa novim jutrom ona više nikad neće biti moja ako je to ikad i bila. Posle najlepše dve godine u mom životu biću opet tužan i sam na ovoj okrutnoj planeti gde niko ne veruje u pravu i večnu ljubav.

Ono što će doći sa novim jutrom ne zove se život nego ništa. Jer posle nje ne dolazi ništa. Nema više nas nema više mene. Jao dosta Bill sam time. Moraš dalje sam kako znaš i umeš, sam.

Dobro oprane ruke sam obrisao mekim peškirom i krenuo na drugi sprat u svoju sobu. Vukao sam se hodnikom bezvoljnim i razočaranim hodom kada sam začuo njegov glas koji dopire iz sobe. Reklo bi se da priča telefonom sa ženskom osobom je se dogovara da se sutra nađe u parku.


Last edited by Amber on Tue Aug 11, 2009 5:13 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
billovka94
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 4186
Age : 24
Registration date : 2008-07-16

PostSubject: Re: Izgubljeni   Sat Jan 31, 2009 6:25 pm

ovako, ideja mi se stv svidja, ne znam da li je ovo oneshoot ili samo prvi chapp svejedno ideja je vrh! ali mogla bi malo da se pisanjem pozabavis, da opises scene detaljnije, jer na ovu temu bas moze da se napravi odlicna prica!!!!!!!

__________________________________________________
Back to top Go down
View user profile
diamond.luxury
VIP member
VIP member
avatar

Number of posts : 4267
Age : 24
ËîęŕöčĽŕ : Tom's left egg *enjoying*
Registration date : 2008-11-12

PostSubject: Re: Izgubljeni   Sat Jan 31, 2009 6:54 pm

i like it....sllazem se sa Kris...allli ideja je stw fantastichna...pishi dalje...owo je FF waljda nije oneshot...xD
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/l0st_princess
BILL 4 ever
Super fan
Super fan
avatar

Number of posts : 743
Age : 26
ËîęŕöčĽŕ : zagreb, croatia
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: Izgubljeni   Sat Jan 31, 2009 7:36 pm

ovo je odlicno....
svidja mi se i to jako...
nadam se da nije oneshot i da ce biti jos nastavaka...
Back to top Go down
View user profile
little.girl.crazy.in.love
Funtastic fan
Funtastic fan
avatar

Number of posts : 1932
Age : 23
Registration date : 2008-07-12

PostSubject: Re: Izgubljeni   Sat Jan 31, 2009 11:10 pm

billovka94 wrote:
ovako, ideja mi se stv svidja, ne znam da li je ovo oneshoot ili samo prvi chapp svejedno ideja je vrh! ali mogla bi malo da se pisanjem pozabavis, da opises scene detaljnije, jer na ovu temu bas moze da se napravi odlicna prica!!!!!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.kaca995.piczo.com
Amber
Great fan
Great fan
avatar

Number of posts : 450
Registration date : 2008-10-15

PostSubject: Re: Izgubljeni   Sun Feb 01, 2009 2:13 pm

Hvala na komentarima i sugestijama, znače mi.

*****
E ovo je njegov kraj. Uleteo sam besno u njegovu sobu sa namerom da mu razbijem lažljivi nos kojem sa ja slepo verovao. Poturio je slušalicu pod jastuk i osmehnuo se naivno ignorisajući moju vidljivu napetost i nervozu.

„Kako je? Šta ima?“

„Svašta.“ Mrsko sam odgovorio i šmrknuo.

„Cool, imaš nešto novo za prijaviti.“

„Da naravno.“ Kako je odvratan ne mogu verovati da se pravi blesav, ustvari šta se ja iščuđavam kad je to tipično za njega gleda samo svoju guzici i za nikog drugog ne mari makar to bio i brat blizanac.

„Pa pričaj, stari.“

„Flora je raskinula sa mnom.“ Hladno u jednom mahu sam izgovorio moj kraj sveta.

„Stvarnu.“ Malo ozbiljnijim tonom je upitao kako me nervira još jedan sekund i gotov je. Biće krvav u ovoj noći.

„Aha, znaš li zbog koga“ smelo i zagonetno upitah.

„Ne.“

„Epa verovao ti li ne zbog tebe dragi Brate.“ Dve poslednje reči sam izustio ironično gledajući ga u oči. Trgao se u sekundu i krenuo.

„Jao, jer ti to ona rekla? Bill stvarno izmišlja, ja nikad ne bih....“ naivno se počeo
opravdavati ali su mu iznenada ponestale reči. Razmenjivali smo poglede koji su govorili više od reči, kada se iznenada čulo „Tom, Tom je l’ si tu, daj ne ignoriši me, Hello“ Florin glas je govorio, izvadio je slušalicu ispod jastuka i prekinuo vezu.

Kao kukavica istrčao je iz sobe pokušao sam ga uhvatit ali bezuspešno brži je. Otrčao je u kupatilo i zaključao se dvaput. Besno sam mu lupao na vrata šakama koje su imala želju da ga zadave.

„Nisam ja kriv, veruj mi ona me je spopala šta sam ja mogao, znaš i sam da sam po tom pitanju slab.“ Govorio mi je preko zaključanih vrata pokajničkim tonom. Ne verujem mu ništa jer on je lažov.

„Tom! MRZIM TE“ Rekao sam najglasnije što sam i mogao.

„Bill veruj mi nisam hteo“ još očajnijim tomom je rekao. Sve ovo me uništava volim ga ali ipak tera me da ga mrzi. Oči su se opet počele puniti slanim suzama izgleda da je ovo noć mojih gubitaka izgubio sam devojku svog života i jedinog brata koji mi je značio sve.

„Ne moraš reći više ništa, dovoljno si učinio“ Jedva sam izustio sa krhkim glasom koji je svako mao pucao. Potom sam se odumrlim telom spustio niz beo zid u hodniku ispre kupatila. Obgrlio sam svoja kolena i tiho plakao. Ona je kriv za moju nesreću, niko drugi nego on. Želim da ga više nema, da ispari kao kap vode da ne ugleda svetlost novog dana. Prošaputao sam:

„Želim da te više nema“

On je sporo otključao vrata strepeći od izlaska, protrčao je kraj mene ne pogledavši me i uleteo u svoju sobu. Sada je u hodniku bio mrak jedino svetlo dopiralo je ispod vrata njegove sobe.

Gledam svoju ruku na kojoj je narukvica koja je Florin poklon za godinu dana veze. Na njoj je predivno prozirno zeleno srce koje sija kao nekada naša strast. Želim je nazad, oprostio bih joj sve samo treba da kaže jednu reč. Izvini jedno glupo izvini samo to je potrebno da sve bude kao pre. Ali znam da se to neće dogoditi ni sutra ni za milion godina. Jer odabrala je Toma.

Setio sam se priče koju mi je Mama ranije dok sam bio mali često pričala. Rekla je da Goblini ispunjavaju svaku želju ako je jako želiš.

„Ja žalim.......... Ja želim da Goblini odvedu Toma daleko odavde, sad odmah.“ Prošaputao sam magične reči kroz suze.

U hodniku je nastala jaka promaja, svetlo u Tomovoj sobi se ugasilo i čulo se nešto kao padenje police sa knjigama a zatim i kratka grabanja po parketu. Od kojeg sam se naježio, brzo sam ustao sa poda. Prišao sam vratima njegove sobe i prislonio ruku na pozlaćenu hladnu kvaku. Prvo nežnim a onda grubo pokušao sa otvoriti vrata. Bila su zaključana, talas panike i straha osetio sam je znam da on ta vrata nije zaključao. Nervozno sam počeo da nasrćem na vrata ne bih li ih silom otvorio.

„Tom, Tom, Tom.“

Rekao sam to puno puta ali nije se odazvao.


Last edited by Amber on Tue Aug 11, 2009 5:18 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
MilaKaulitzYukiUchiha
Great fan
Great fan
avatar

Number of posts : 400
Age : 24
ËîęŕöčĽŕ : Macedonia.. living the eternity with the vampire Lestat
Registration date : 2008-05-03

PostSubject: Re: Izgubljeni   Sun Feb 01, 2009 4:02 pm

Woooowww
kako je ovo zanimljivooo Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/milakaulitzhighmore
billovka94
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 4186
Age : 24
Registration date : 2008-07-16

PostSubject: Re: Izgubljeni   Sun Feb 01, 2009 5:31 pm

da zaista jeste zanimljivo... slazem se...

__________________________________________________
Back to top Go down
View user profile
little.girl.crazy.in.love
Funtastic fan
Funtastic fan
avatar

Number of posts : 1932
Age : 23
Registration date : 2008-07-12

PostSubject: Re: Izgubljeni   Sun Feb 01, 2009 6:00 pm

bash zanimljivo...hocu dalje...
Back to top Go down
View user profile http://www.kaca995.piczo.com
xXx~MakyundBill~xXx
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 2303
Age : 26
ËîęŕöčĽŕ : Sa Billom na pustom ostrvu!!!!!
Registration date : 2008-04-12

PostSubject: Re: Izgubljeni   Sun Feb 01, 2009 7:15 pm

zanima me sta se desilo sa tomom..l..extra pises...xDDDD

__________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://th-4ever.bigforumpro.com
diamond.luxury
VIP member
VIP member
avatar

Number of posts : 4267
Age : 24
ËîęŕöčĽŕ : Tom's left egg *enjoying*
Registration date : 2008-11-12

PostSubject: Re: Izgubljeni   Sun Feb 01, 2009 7:17 pm

*~ DJ. kAcA`95~* wrote:
bash zanimljivo...hocu dalje...
msm da su Gobllini chulli Billa i odwelli Toma...nznm...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/l0st_princess
xXx~MakyundBill~xXx
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 2303
Age : 26
ËîęŕöčĽŕ : Sa Billom na pustom ostrvu!!!!!
Registration date : 2008-04-12

PostSubject: Re: Izgubljeni   Sun Feb 01, 2009 9:21 pm

da ali...sta ce se desiti dalje...to me zanima....xDDDD

__________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://th-4ever.bigforumpro.com
Amber
Great fan
Great fan
avatar

Number of posts : 450
Registration date : 2008-10-15

PostSubject: Re: Izgubljeni   Mon Feb 02, 2009 12:44 am

Drago mi je da sam vas zainteresovala.
...................................

„Tom, Tom, Tom.“

Rekao sam to puno puta ali nije se odazvao. Odjednom kada sa se umirio vrata su se sama otvorila ujednačenom brzinom, zvuk šarki je bio jeziv kao kad neko škrguće zubima.

***


U sobi je bilo hladno, svaki moj izdah bio je vidljiv kao u sred zime. Mračno je ali ipak vidljivo jer danas je Mesec pun. Sve je bio u savršenom redu, polica sa knjigama je bila na svom mestu kao i sve ostala stvari.

Rukom sam po glatkom zidu tražio prekidač. Klik- klap, Klik- klap brzo i nervozno sam kliktao po prekidaču ali ništa, svetlu ni traga. Opet sam iza leđa čuo grebanje po parketu, hitro sam se okrenuo ali nikog nije bio.

"Hehehe“

Čuo sam prigušen smeh. Brzo sam se osvrtao levo-desno-gore-gole ali nikog nije bilo. Čelo je počelo da mi se preznojava od strepnje i osećao sam da ću se uskoro onesvestiti zbog čitave ove konfuzije.

„Daj Tom ne zezaj se. Gde si?“ Rekao sam očajno i uputio se da pogledan da se nije sakrio ispod kreveta je kad god bismo se ranije igrali žmurke on bi se sakrio tu.

Ali ispod ničeg nije bio sem malo prašine i par erotskih časopisa. Osetio sam kako mi neko sporo i ujednačeno diše za vratom, oprezno sam se okrenu sa nadom da je to Tom. Ono što sam video ni malo nije ličio na njega, bila je to mlada žena plave kose sam dugim srebrnio plavim plaštom punim šljokica kaje divno sijaju. Jako je lepa sa blagim crtama lica i veliki braon očima koje svetlucaju u mraku. Smeškala mi se zagonetno čak pomalo i zlobno. Nikad je ranije nisam video, ali čini mi se kao da mi je neko ranije opisivao njen predivni plašt. Znam, to je niko drugi nego Kraljica Goblina. „Jao bil šta si to učinio“ pomislih sav očajan.

„Zdravo Bill“ Najzavodljivijim glas koji sam je ikad čuo.

„Molim vas Vaše visočanstvo, vratite mog brata, molim vas.“ Ponizno sam krenuo sa preklinjanjem.

„Hahaha, što je rečeno to je rečeno. Ne ustvari bolje rečeno što je rečeno to je učinjeno.“ Zadovoljno je rekla ovu zbunjujuću rečenicu.

„Ali, ja to nisam mislio ozbiljno“ drhtavim tonom.

„Ooooooo stvarno?“ Sa lažnim iznenađenjem i slatkim smehom mi je rekla.

„Molim vas“ očajno sam izustio i sklopio ruke ne bio li uskliknula moju molitvu. „Gde je on sada?“

„Bill ti vrlo dobro znaš gde je on“ Nezainteresovano je odbrusila.

„Molim vas vratiti ga, molim vas“ Najponiznije moguće.

„Bill“ uzdahnula je i nastavila rečenicu „Zaboravi na Toma idi u svoju sobu sutra je novi dan.“

„Ali ja .... ne mogu.“

„Hmmm...“ Skupila je svoje blago puna usta u grimasu koja nazire neku sumnju. „Donela sam ti poklon“ ozareno je rekla kao da sam malo dete i u njenoj ruci se pojavila roze školjka koju je ispunjavao roze din.

„Šta je to?“

„Ništa, samo kristalna školjka, koju ako prisloniš na uho i postaviš joj bilo kaka pitanje dobiješ odgovor. Zar poklon nije sjajan? Želiš ga? Ja tebi školjku a ti meni Toma? Razmisli ovo nije običan poklon.

„Hvala, ali... Ne mogu da ga prihvatim. Molim vas – Jedina moja želja je da vratite toma.“

„Bill“ Sa napetošću je rekla. Prozor se naglo otvorio pri njenom pogledu na pun mesec. Gledala je pomno taj beli krug na nebu i nešto razmišljala i za par trenutaka hitro vratili pogleda na mene.

„Molim vas, vratite ga.“

„Hmm... Ok ako to stvarno jako želiš, ali moraš sam da ga vratiš. On je sada kao što i sam znaš u mom dvorcu."

Pokazala je tankom rukom na prozor. Video se veliki dvorac okružen još većim lavirintom. Blago se nasmejala i rekla. „Da li si siguran da još uvek to želiš?“

„Pa moram.“ Odlučno i sam malom dozom straha sam joj odgovorio dok sam gledao taj beskrajni lavirint koji je svake sekunde rastao u mojim očima.

„Dobro onda, prođi lavirint i dođi u maj dvorac po Toma.“

„Ali, kako ću?“ Bespomoćnim tonom, ne ne nesmem pokazati nesigurnost jer to je moja najjača želja koja se mora ravnati sa večnom žudnjom. „Pa i nije tako daleko.“ Porekoh svoj strah i nevericu.

Sad je bila za mojim vratom i sa ledenim dahom šapnula kao zmija „Dalje je nego što možeš da zamisliš.“

U stomaku mi se sve pretumbavalo brzinom svetlosti, kao kip sa stajao gledajući u lavirint bez reči. Ne ja neću uspeti, lavirint je prevelik.

„Nisam siguran da ću uspeti.“

„Vreme će pokazati. I da još jednu stvar ne zaboravi tempus fugit(Vreme leti) . Imaš tačno 47 h i 45 min.“

Još jednom sam bacio pogleda ka lavirintu i zatim se okrenuo da je još nešto upitam ali nje više nje bilo.

„Pa Bill, samo napred korak po korak i eto tebe u dvorcu.“ Ohrabrio sam sebe dok sam skakutavim koracima išao ka cilju.


Last edited by Amber on Tue Aug 11, 2009 5:25 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
xXx~MakyundBill~xXx
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 2303
Age : 26
ËîęŕöčĽŕ : Sa Billom na pustom ostrvu!!!!!
Registration date : 2008-04-12

PostSubject: Re: Izgubljeni   Mon Feb 02, 2009 1:24 am

ajoj...bas se sve zakuvalo....bas me zanima da li ce uspeti da spase toma...aaaaaa jedva cekam novi chappy

__________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://th-4ever.bigforumpro.com
diamond.luxury
VIP member
VIP member
avatar

Number of posts : 4267
Age : 24
ËîęŕöčĽŕ : Tom's left egg *enjoying*
Registration date : 2008-11-12

PostSubject: Re: Izgubljeni   Mon Feb 02, 2009 4:09 pm

bash kako sam reklla odwelli su ga...alli jadan Bill sad mora da ga trazi...jao znachi pricha je extra...chekam nastawak...xD
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/l0st_princess
billovka94
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 4186
Age : 24
Registration date : 2008-07-16

PostSubject: Re: Izgubljeni   Mon Feb 02, 2009 9:38 pm

ovo je bas drugacije od svega, i zato mi se svidja!! a ujedno je i zanimljivo!!!!!!!!

__________________________________________________
Back to top Go down
View user profile
*^forgotten^*
Funtastic fan
Funtastic fan
avatar

Number of posts : 2404
Age : 22
ËîęŕöčĽŕ : Sa Tomom u mom svetu
Registration date : 2008-10-19

PostSubject: Re: Izgubljeni   Mon Feb 02, 2009 9:41 pm

Wow...
Ovo je previse zanimljivo...
KAko neobican FF ... BAs mi se svidja!!!
kad ce jos??
Back to top Go down
View user profile http://justaddwater.forumotion.com
Amber
Great fan
Great fan
avatar

Number of posts : 450
Registration date : 2008-10-15

PostSubject: Re: Izgubljeni   Mon Feb 02, 2009 10:54 pm

Hvala na komentarima.
...............................................

U Lavirintu


Levo- desno ne znam kuda da krenem jer ovde je sve isto svaki zid svaki ugao. Nema nikakve razlike. Eci- peci- zec... Desno.

***


Ne znam koliko već dugo ovako bespomoćan hodam između visokih vlažnih zidova koji su delimično prekriveni mahovinom i lišajevima. Zidovi su toliko visoki da jedino što mogu videti jeste bistro plavo nebo. To plavetnilo me podseća na Toma. Posle male mature mrtvi pijani smo na jednom mostu dočekali jutro. Gledali smo u divno nebo i obećali jednom drugom da šta god da se desi mi ćemo ostati zajedno kako smo i rođeni. Jadan moj Tom, ko zna šta mu sada rade.

Nekoliko sati kasnije


Ovde je sve isto, svaki novi korak je uzaludan. Mislim da se vrtim u krug kome nema kraja. Obratim se za pomoć svakom Goblinu koji prođe ali oni mi se samo zlobno i podmuklo osmehnu i kažu „Levo- desno sve jedno je i ovako do dvorca nećeš stići.“ I tako me bacaju sve dublje u rupu moje sumnje.

Vreme prolazi a ja sam sve umorniji i očajniji. Želim kući u topao i mirišljiv krevet. Ne, ne ne sme odustati odmah na početku. Moram ga vratiti kako znam i umem makar mi to bilo poslednj.

Do sada sam uvek nailazio na gobline samce koji su se gegali po lavirintu a sada ih je ispred mene bilo oko desetak. Bili su prljavi i zapušteni, gurali su se međusobno reklo bi se da se svađaju oko nečega.

„Molim vas možete li mi reći kako da stignem do dvorca..“ Svojim ljubaznim glasom sam prekinuo njihovu raspravu. Oni su zaćutali i uperili svoje velike oči ka meni. Iz pogleda im je izviralo oduševljenje.

„Vidi, vidi ko je to nama došao. Hehehe.“ Rekao je najkrupniji među njima.

„Pa i nije nešto, premršav je“ Dobacio je jedan otpozadi sa blatnjavom kapom.

Svi su počeli oblizivati usta i gledati me još pomnije proučavajući svaki pedalj maga tela. Aaa! Mislim da znam ko su oni. Zli Goblini ljudožderi koji vole mlado meso. Znam kad mi je Mama pričala priču da su oni uvek želeli da pojedu princezu koja bi uvek vešto pobegla. Stvarno sam kreten koji ne ume da drži jezik za zubima. Moram brzo pobeći ako ne mislim da im budem užina.

„Ovaj.. Nema veze, snaći ću se ja već nekako sam.“ Brzo sam rekao i počeo da trčim. Moje noge u me nosile sve dok nisam osetio udarac po glavi.

>Pufff<

Ispred mene mrak i tišina.

U Dvorcu„Uh baš je sladak, samo da nije malo sitan.“ Rekla je gledajuću ga kako umiljato spava na kraljičinom krevetu prekrivenim svilom boje krvi.

„Jedna, dve godine i uzrašće. Mislim da će biti dobar princ ima sve predispozicije.“

„Beatris, Beatris.“ Uzbuđeno joj je rekla njena prva savetnica Šardone.

„Molim.“ Nezainteresovano je odgovorila dok je nameštala kosu za svojim toaletnim stolom u uglu velike prozraćne sobe.

„Mislim da se budi.“

Tom se lagano vrpoljio na krevetu i nešto stenjao. Polako je otvorio svoje braon oči i ispred sebe ugledao divan prizor. Dve zgodne mlade žene bujnih grudi koje mu se osmehuju za dobrodošlicu. Ništa nije govori samo je blenu u njih sa blagim osmehom.

Odjednom u sobu je ušao Felix (Goblin) sa poslužavnikom na kome su bile jagode. I ako je bio među lepšim Goblinim to nije bilo dovoljno da ne uplaši Toma.

„Aaaaaa!“ Vrisnuo je uplašeno i ponovo se onesvestio.

„Videćeš da će se navići.“ Kraljica Beatris je rekla zadovoljno.


Last edited by Amber on Tue Aug 11, 2009 5:29 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
billovka94
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 4186
Age : 24
Registration date : 2008-07-16

PostSubject: Re: Izgubljeni   Mon Feb 02, 2009 11:59 pm

savrseno! sve mi se vise svidja!!!

__________________________________________________
Back to top Go down
View user profile
diamond.luxury
VIP member
VIP member
avatar

Number of posts : 4267
Age : 24
ËîęŕöčĽŕ : Tom's left egg *enjoying*
Registration date : 2008-11-12

PostSubject: Re: Izgubljeni   Tue Feb 03, 2009 12:47 am

kako zanimljie ff choweche...extra stwarno...odushewljena sam..xotju josh...xDD
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/l0st_princess
xXx~MakyundBill~xXx
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 2303
Age : 26
ËîęŕöčĽŕ : Sa Billom na pustom ostrvu!!!!!
Registration date : 2008-04-12

PostSubject: Re: Izgubljeni   Tue Feb 03, 2009 2:23 am

extra je...msm da tomu i nece biti tako lose pored ovih devojaka xD

__________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://th-4ever.bigforumpro.com
*^forgotten^*
Funtastic fan
Funtastic fan
avatar

Number of posts : 2404
Age : 22
ËîęŕöčĽŕ : Sa Tomom u mom svetu
Registration date : 2008-10-19

PostSubject: Re: Izgubljeni   Tue Feb 03, 2009 11:34 am

To je sigurno...xD
Ali opet nije fer....
On ce biti princ,a bill ce biti uzina nekih cudaka xD
Back to top Go down
View user profile http://justaddwater.forumotion.com
MilaKaulitzYukiUchiha
Great fan
Great fan
avatar

Number of posts : 400
Age : 24
ËîęŕöčĽŕ : Macedonia.. living the eternity with the vampire Lestat
Registration date : 2008-05-03

PostSubject: Re: Izgubljeni   Fri Feb 06, 2009 9:49 pm

~Penny~ wrote:
-Aaaaaaaaaa! / vrisnuo je i ponovo se onesvetio.
.

Laugh
poor tom Very Happy

svidja mi se, super je
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/milakaulitzhighmore
Amber
Great fan
Great fan
avatar

Number of posts : 450
Registration date : 2008-10-15

PostSubject: Re: Izgubljeni   Sat Feb 07, 2009 6:50 pm

Hvala na komentarima.
................................................

U Lavirintu


Dišem ujednačenim tempom i polako otvaram oči. Vidim zid, glupi zid i osećam divan miris naranđe. Da li sam mrtav? Gde sam? Ležim naslonjen na zid sav ukočen. Sve me boli, čitav kičmeni stub. Pažljivo se okrećem glavu levo pa desno ne bih li otkočio vrat.

„Ooo! Čovek!“ Glasno i zbunjeno sam rekao odskočivši par centimetara od svog mesta. Pored mene je bila devojka. Čudno mislio sam da se ovde kreću samo Goblini izuzev mene. Vidim joj samo profil i već mogu reći da le lepa. Ima dugu braon kosu sa jednim rozim malim pramenom, tamne farmerke koje su malo poderane po rubovima nogavica i škuro zelenu majicu zanimljivog kroja.

„A šta si ti očekivao, Goblina ljudoždera?“ Smoreno je upitala.

„Pa da ovaj ne.“ Glupavo sam odgovorio.

„Pa nisi tako ukusan pa su te poštedeli.“ Nezainteresovano je rekla i počela nervozno da namešta pertle na svojim patikama. Usledio je muk, pomno sam posmatrao njene tanke vretenaste prste koji se vešto prepliću među pertlama.

„Uputio sam se ka dvorcu, ali ne mogu da nađem pravi put.“ Prekinuo sam tišinu želeći da dobijem neku informaciju o dvorcu.

„Normalno, zato što ovde ne postoji pravi put. Svaki put koji vidiš on je pogrešan ali i pravi.“

„Pa kako onda na nađem dvorac?"

„Pa lepo malo tamo malo vamo, malo gore malo dole i eto te.“ Rekla je veselo kao da je to pitanje smatrala besmisleno.

„Ništa ne razumem.“

„Nisam ni mislila da ćeš.“ Kroz sladak smeh.

Zatim se okrenula i po prvi put me pogledala pravo u oči. Deluje tako zavodljivo sa druge strane istinski nevino i naivno. Ima blago puna rozikasta usta i krupne tamnoplave oči porubljene gustim trebavicama.

„Uzgred, ja sam Bill.“ Rekao sam prijateljski i pružio joj ruku, ona je samo vratila pogled na svoje patike.

„Hmm, drago mi je.“ Nezainteresovano je rekla, odbivši moju ruku

„A ti?“

„Šta ja?“

„Mogu li znati tvoje ime, nije tajna?“

„Pa nije. Pinky.“ Rekla je tako tiho da nisam dobro čuo.

„Kako?“ Kao nagluvi starac sam je upitao.

„Zovem se PINKY!!!“ Povikala je a njen glas je razlivao među zidovima lavirinta.
Jedno kratko „A“ sam izustio a ona me je pogledala sa puno sumnje i neverice.

„Čuo si za mene?“

„Ne.“

„Pa super.“ Zadovoljno sa osmehom je rekla i počela da me odmerava od glave do pete. Nadam se da ne želi da me pojede jer u njena oči čudno sijaju slično kao kod glblina ljudoždera sa puno strasti i pohlepe. Ugrizla se za usnu i pogled zaustavila na mojoj narukvici.

„Lepa narukvica“. Ozbiljnim tonom.

„Aha.“

„Odakle ti?“

„Dobio sam je ne poklon.“

„Od koga?“ Radoznalo i nestrpljivo.

„To više nije bitno.“ Razočarano sam odgovorio setivši se Flore.

„Kako to misliš nije bitno ko ti je poklonio tako lepu narukvicu?“

„Pa tako.. nije bitno to je prošlost.“

„Pa dobro, ako je to prošlost. Hoće mi je dati?“ Najlepšim glasom.

„Pa ne mogu, žao mi je. Ona mi je veoma bitna.“

„Ona?“ Pitala je razočarano.

„Narukvica.“

„Ok kako god hoćeš. Nemoj posle da ti bude žao što mi je sad nisi dao.“ Govorila je nežno i obazrivo.

„Da mi bude žao?“

„Pa posle ću morati da te ubijem da bih je se dočepala hahahaha.“ Slatko se smejala i namignula mi a ja sam je zbunjeno posmatrao.

Nakon toga se još više zagledala u moju narukvicom, delovala je kao hipnotisana. Jako me je plašio taj pogled, navukao sam rukav preko narukvice a ona kao da se iznenada osvestila. Opet me je pogledala u oči.


Last edited by Amber on Tue Aug 11, 2009 5:35 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
billovka94
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 4186
Age : 24
Registration date : 2008-07-16

PostSubject: Re: Izgubljeni   Sat Feb 07, 2009 8:23 pm

ovo je stv extra!!! ff je odlican!!!!!!!!!!

__________________________________________________
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Izgubljeni   

Back to top Go down
 
Izgubljeni
Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tokio Hotel in Serbian hearts :: Tokio Hotel :: Multichapter-
Jump to: